Het laatste nieuws:

De uitslagen van het BC Wammes toernooi 2023 gehouden op 4 november, zijn bekend. Zie hier de volledige uitslagen van alle poules.

 

Oudere berichten:

Badminton is weer begonnen!

Dinsdag 22 augustus om 20:00 was de eerste speeldag van het nieuwe seizoen, ook dit jaar wordt je ingedeeld en speel je dus met/tegen wisselende spelers. Donderdag 24 augustus was de eerste training van het nieuwe seizoen, de  trainingen (op donderdag) worden weer verzorgd door John Manuputty.

======================

Op 4 november 2023 staat gepland om het BC Wammes Koppeltoernooi te organiseren, zie voor meer informatie BC Wammes toernooi | BC Wammes

======================

Ook dit jaar weer zomerbadminton bij BC Wammes, voor meer informatie zie bijgevoegde flyer

======================

Helaas zal het BC Wammes koppeltoernooi, welke stond gepland op 13 mei 2023, i.v.m. minimale inschrijving geen doorgang vinden.

=====================

Gratis badmintonnen bij BC Wammes, lees de flyer https://bcwammes.nl/flyeractie-bc-wammes/

=====================
De schoolvakantie bij ons in de regio midden is weer afgelopen. Wat betekent dat het badmintonseizoen weer is begonnen! De campingrackets zijn weer opgeborgen, het echte badminton is weer gestart.

Dinsdag is de vaste speelavond en donderdag de eerste training. Aan het schema en de tijden is niets veranderd ten opzichte van vorig seizoen

=====================

Zomerbadminton bij BC Wammes (ook voor niet leden)

Dit jaar gaan we zomerbadminton organiseren, vanaf 12 juli t/m 16 augustus is iedereen welkom öp dinsdagavond in sporthal “de Wiel”.  Dat is ongeveer de periode tussen de seizoenen in.

Het is voor leden, maar zeker ook voor niet-leden. Dus mocht je zin hebben kom dan vrijblijvend kennis maken met badminton. Ben je lid neem dan eens een vriend(in), buurman/vrouw, tante/oom,  zoon/dochter, neef/nicht mee.

Zie voor meer informatie bijgaande flyer

=====================

Meer nieuws?

Nieuws Archief