Wij spelen op de banen van:

Sporthal “De Wiel”
Leerdamseweg 39
4147 BM Asperen

Route Googlemaps

Routebeschrijving

Vanuit Utrecht

Utrecht & ’s-Hertogenbosch A2, afslag Everdingen/Leerdam.
Richting Leerdam aanhouden. In Leerdam borden Asperen volgen.
Gelijk over de Lingebrug linksaf. Dit is de Oude Zuiderlingedijk, deze gaat over in de Leerdamseweg. Na 500 meter ziet u sporthal de Wiel aan de linkerkant van de weg bij de voetbalvelden.

Vanuit ’s-Hertogenbosch

’s-Hertogenbosch & Utrecht A2, bij knooppunt Deil richting Gorinchem-Rotterdam A15. Afslag Leerdam, richting Leerdam/Asperen aanhouden. Op de rotonde rechtdoor, voor de Lingebrug rechts. Dit is de Oude Zuiderlingedijk, deze gaat over in de Leerdamseweg. Na 500 meter ziet u sporthal de Wiel aan de linkerkant van de weg bij de voetbalvelden.

Vanuit Breda

Breda-Utrecht A27, knooppunt Gorinchem richting Tiel A15. Afslag Leerdam, richting Leerdam/Asperen aanhouden. Op de rotonde rechtdoor, voor de Lingebrug rechts. Dit is de Oude Zuiderlingedijk, deze gaat over in de Leerdamseweg. Na 500 meter ziet u sporthal de Wiel aan de linkerkant van de weg bij de voetbalvelden.

Vanuit Rotterdam

Gorinchem-Nijmegen A15. Afslag Leerdam, richting Leerdam/Asperen aanhouden. Op de rotonde rechtdoor, voor de Lingebrug rechts. Dit is de Oude Zuiderlingedijk, deze gaat over in de Leerdamseweg. Na 500 meter ziet u sporthal de Wiel aan de linkerkant van de weg bij de voetbalvelden.