BC Wammes toernooi weer succes

Op 26 november organiseerden we weer ons jaarlijkse BC Wammestoernooi. Ondanks de vroege ochtend was iedereen ruim op tijd. In de ochtend werden de dubbels gespeeld. Bij de heren spelen 11 koppels  verdeeld over twee poules en bij de dames 1 poule van 8 teams. Bij de heren werd er een kruisfinale gespeeld, waarbij 2 wedstrijden een derde set gespeeld moest worden. Er wordt gestreden om elk punt. Na een fanatieke ochtend was iedereen wel toe aan een lekker kom soep, gesponsord door het cafetaria De Wiel.

’s Middags waren de mix koppels aan de beurt. Veel fanatiekelingen van de ochtend gingen ook in de middag door.  In totaal hebben we 17 mix koppels, onderverdeeld in twee poules ). Er waren weer veel spannende wedstrijden te zien waarbij de mixkoppels  aan elkaar gewaagd zijn. Langzaam zag je de vermoeidheid toeslaan. Maar iedereen streed door tot  het eind. Gelukkig zonder blessures zodat onze EHBO-er niet in actie hoefde te komen. Aan het eind van de middag kon ook hier de eindstand bekend gemaakt worden en mochten de prijswinnaars een goed gevulde boodschappentas in ontvangst nemen. Daarna trok iedereen langzaam weer huiswaarts. Moe, maar voldaan.

 

De uitslagen

 

Heren                                                                       Dames

 

1e André  en Bennie                                               1e Daniëlle en Marloes

2e Michael en Michel                                              2e Karin en Valerie

3e Eric en Toby                                                       3e Kirsten en Dagmar

 

Mix A                                                                        Mix B

 

1e Valerie en Richard                                             1e Wilma en Michel

2e Desire en Michael                                              2e Stephanie en Sietze

3e Arjan en Marloes                                               3e Dagmar en Frans

 

Wij danken het Europaplein voor de sponsoring van de fantastische prijzen en cafetaria de Wiel voor sponsoring van koffie en soep. Ook dank aan het Rivierenlandfonds voor het mede mogelijk maken van ons jaarlijkse toernooi!