Beste leden van B.C. Wammes,

 

Misschien heeft u al een keer langs de praktijk in de sportaccommodatie gelopen en zich afgevraagd wie “Annelie Versteegh is”. Graag wil ik van deze gelegenheid gebruik maken mijzelf aan u voor te stellen. Mijn naam is dus Annelie Versteegh en ben Sport- en Wellness masseur. NGS gecertificeerd.

Voor u als sporter kan ik zeker wat betekenen.

Een bezoek aan de sportmasseur kunt u zien als onderhoud plegen. U brengt uw auto waarschijnlijk ook na een x aantal kilometers bij de garage. Zo is uw lichaam iedere dag in beweging en heeft het zo nu en dan aandacht nodig om het gezond en soepel te houden.

Ook als u klachten heeft als spierpijn, stijfheid, gevoelige banden of aanhechtingen, kan ik als masseur u de nodige verlichting geven.

U kunt als sporter altijd een blessure oplopen. Heel vervelend. Bij het geval van spierscheuren, verstuikingen en verrekken komt u eerst bij de fysiotherapeut terecht.

Maar daarna?

U voelt zich misschien nog onzeker en heeft nog niet voldoende vertrouwen in uw lichaam. De sportmasseur kan u in veel gevallen verder helpen. Een massage helpt spieren weer in goede conditie te komen.

Ook in minder ernstige gevallen kunt u een beroep doen op de sportmasseur.

Een sportmassage behandeling hoeft nl. niet altijd sport gerelateerd te zijn. De behandelmethode is ook geschikt bij diverse andere lichamelijke belasting. Denk aan langdurig repeterend werk, verkeerde houding of stress.

Gelukkig mag u áltijd bij mij op de tafel komen liggen voor even een moment van ontspanning. Hier hoeft u echt geen klachten voor te hebben.

 

Wie weet tot gauw.

Vriendelijke groet,

 

Annelie Versteegh

Massagepraktijkasperen.nl

06-30266021