Op 7 april 2019 heeft weer het jaarlijkse BC Wammes toernooi plaatsgevonden.

In tegenstelling tot andere jaren werd er dit jaar alleen een mixtoernooi gespeeld.

Vanaf 12.30 uur druppelden de verenigingen binnen en ontvingen zij een toernooiboekje met daarbij een consumptiebon voor een minifrietje en een kopje koffie of thee.

In totaal hadden we 15 mix koppels, onderverdeeld in twee poules (A en B).

Dit jaar was badmintonclub Hertogstad uit Den Bosch goed vertegenwoordigd, zij deden mee met 4 koppels, echter 1 koppel was even de weg kwijt, maar gelukkig stonden zij toch nog op tijd op de baan. De overige koppels kwamen uit Dordrecht, Eindhoven, Zaltbommel en Cromstrijen. BC Wammes was dit jaar, met 5 koppels, goed vertegenwoordigd. 

 

Om 13.00 uur werd iedereen  door Erik welkom geheten. Na het doornemen van de regels gingen de wedstrijden van start. Er werd zeer fanatiek, maar wel sportief, gespeeld. De meeste koppels waren aan elkaar gewaagd, maar bij sommigen moest er hard worden geknokt om een aantal punten bij elkaar te slaan. Om 17.00 uur was de strijd gestreden. Na heerlijk te hebben gedoucht vond de prijsuitreiking plaats in Cafetaria De Wiel. De 1e prijs ging naar Wilma en Robin, 2e prijs naar Marloes en Roy, beide koppels van BC Wammes, Gisela en Frank van VTO gingen naar huis met de 3 prijs.

 

Het was weer een gezellig en sportief toernooi.